Om oss | Work and Passion

Work and Passion

Oavsett om du söker arbete eller om du är den som rekryterar tar det otroligt mycket tid att hitta rätt – och tid är värdefullt. Work and Passion grundades med ambitionen att effektivisera den traditionella rekryteringsprocessen. Men vi är inget rekryteringsbolag. Vi är en förmedlingstjänst som matchar företag med personer som är öppna för att byta jobb.

Det unika med Work and Passion är att du som arbetssökande får betalt av det rekryterande företaget redan under jobbsökarprocessen. Hur mycket du får betalt beror på hur långt du kommer. Vår huvudsakliga uppgift är att marknadsföra ditt CV mot potentiella arbetsgivare. Vad som händer efter det kan bara du som kandidat och rekryterande bolag svara på.

Vi ser oss som en möjliggörare för arbetssökande, men lika mycket mot rekryteringsbolag och arbetsgivare. Vi vill att alla företag ska se oss som en snabbare och billigare lösning i jämförelse med den traditionella rekryteringsprocessen. Smidig rekrytering och lönsamt jobbsökande helt enkelt. Det tycker vi känns rättvist.

Kontakta oss på [email protected]. Vi besvarar era frågor via e-post och telefon så fort vi kan, senast inom 48 timmar helgfri vardag.

Kontaktpersoner

Marika Launoila
+46 73 375 92 13
[email protected]

Martina Zetterkvist - VD
+46 70 674 38 13
[email protected]