Företag | Work and Passion
Låt jobbet hitta dig - Work and Passion

WORK AND PASSION

Work and Passion är en helt ny tjänst som underlättar jakten på rätt rekrytering. Vi matchar nämligen ihop företag med eftertraktade och lämpliga kandidater. Även de som bara är "öppna för att byta jobb" om rätt erbjudande kommer. Vi erbjuder ett enormt utbud av kompetenta personer som i sin tur får betalt för att ni ska få deras kontaktuppgifter. Smidig rekrytering och lönsamt jobbsökande helt enkelt. Det tycker vi känns rättvist.

Behöver ni hjälp med att hitta kandidater?

Kontakta oss och beskriv vilken kompetens ni söker så matchar vi ihop er med lämpliga kandidater. Alla kandidater är anonymiserade och ni betalar endast för de kandidater ni väljer att öppna upp och få kontaktuppgifter till.

HUR FUNKAR DET?

KANDIDATEN

När du hittar en kandidat som verkar intressant och som du vill kontakta betalar du 900 kr. Då får du tillgång till namn, mejladress och telefonnummer i 30 dagar.

Work and Passion kontakt

KONTAKT

Kandidaten får reda på vilket företag som ”öppnat” hens CV, så det är bara att höra av sig och berätta mer om tjänsten.

Work and Passion intervju

INTERVJU

Om du och kandidaten vill gå vidare och träffas för en intervju eller en skypeintervju betalar du 6000 kr.

ANSTÄLLNING

Skulle det vara så att matchningen var helt perfekt och ni vill anställa kandidaten så kostar det 15 000 kr.

Work and Passion tårta

RÄTTVIST

Allt som allt betalar du 21 900 kr för hela digitala rekryteringsprocessen! Av det går 30% direkt till kandidaten. Det känns rättvist. Och 2,5% av all omsättning går till välgörande ändamål. Bara för att det känns bra.

FLER KANDIDATER?

Prisexemplet gäller för en (1) kandidat. Skulle ni vilja få fler kontaktuppgifter, intervjua fler eller rent utav anställa fler så är det bara att addera samma kostnad för varje kandidat.

Kontakt